U petak 12.6.2015., SPV Zagorje je održala svoju prvu izbornu skupštinu nakon osnivanja. Na skupštini su usvojeni izvještaj o radu i financijski izvještaj za 2014. godinu, a usvojen i novi statut stanice, usklađen s odredbama Zakona o udrugama i novim statutom HPS-a.

Na skupštini je, na osobni zahtjev , dužnosti pročelnika razriješen Stjepan Posavec, koji će i dalje aktivno sudjelovati u radu stanice, a za novu pročelnicu je izabrana Ana Mikulec iz PD "Zagorske steze", koja je prisutnima predstavila i svoj opširan i ambiciozan plan rada, a koji se tiče edukacije, usavršavanja i vježbi članova Stanice, redovitosti sastanaka, informiranja i komuniciranja s članstvom ( u planu je i izrada web stranica!), provedbe Pravilnika o organiziranju i vođenju izleta, investiranje u opremu, uspostava oružarstva...

Novi (stari) tajnik je Davor Rogina iz HPD "Kunagora", a u UO Stanice uz pročelnika i tajnika, još su ušli Renata Crnički (HPD "Javor"), Stjepan Hanžek (HPD "Belecgrad") i Stjepan Posavec (PD "Zagorske steze").

Ovim izborom Stanica je osvježila vodstvo mladim kadrom, a provela je i preporuku Komisije o većem broju žena u upravljačkim tijelima Vodičke službe Hrvatskog planinarskog saveza.